Abbys hörna

Abbys hörna

Ny blogg

Abbys hörnaPosted by Jenny 2013-01-20 19:34
Har länge funderat på att skaffa en ny blogg. Vad bättre än att blogga om min lilla älskling Abby. Kan vara kul att skriva ner hur träningen och vardagen ser ut nu, för att sen kunna gå tillbaka och läsa om den. Sen kanske det kan hända att det slinker in nåt annat jag känner att skriva om.

Idag är det söndag så då var det kloklippning på schemat. Inte direkt Abbys favorit. Så fort hon ser att jag tar fram klosaxen gör hon sig så liten, så liten och hoppas säkert jag inte ska se henne. Skulle kunna tro att jag skulle ha ihjäl henne. Dock lägger hon sig snällt ner och låter sig plågas den korta stund det tar. Efteråt fick hon sin kvällsmat som belöning och den har hon allt gått och väntat på i flera timmar nu... Nu är det iaf en hel vecka kvar tills det är dags får denna plåga igen.

Idag har det faktiskt inte heller blivit någon lydnadsträning. En vilodag är väl okej, brukar annars träna dagligen. Vill ju försöka komma ut och göra ett BH prov nu i vår och då gäller det att inte slarva för mycket med träningen, men som sagt en vilodag kan väl vara okej.

Apporten har vi haft lite problem med. Abby älskar att bära och ha saker i munnen men just apporten har hon haft tendens att spotta ut. Men plötsligt händer det, och hon kommer inspringande till mig, sätter sig och har apporten KVAR i munnen! Vet inte riktigt hur det gick till, men hon insåg väl plötsligt vad det var hon skulle göra. Visserligen tuggar hon nu istället lite, men man kan inte få allt på en gång. Träna, träna och träna ännu mer så kanske det också fixar sig. Abby är ändå först och främst min livskamrat!

Detta får duga som första inlägg, får se om det blir något mer smiley

  • Comments(0)//abby.tigerhjarta.se/#post0